Romantic & Loving Couple Contest

Pagi2 tadi naman masuk blog member dia then ternampak la ada satu blog yang menceritakan contest mama tisya ni..dah alang2 hari ini anniversary kitorang...apa lagi..jenuh duk pikir gambar mana la yg nk diupload..last2 gambar honeymoon kat Langkawi yang kitorang pilih...Tapi masalahnya pulak banyak sangat gambar kitorang ambil kt Langkawi..dkt 368 keping gitu..huhu..

Ada 2 gambar yg kitorang tak tau nak pilih..dahla baju sama..hihi..Salah satunya yang di bawah ni..


Tapi last2 kitorang pilih yang ni..sebab bermanja2 di balik pokok gitu..huhu


so utk memenuhi syarat2 contest tu..kena isi

# Nama anda & pasangan
naman & fiza

# Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
08/08/08 ... Hari ini adalah anniversary kitorang yang pertama...yuhuu

# Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu
Gambar ni diambil masa kitorang honeymoon kt Langkawi pada Disember 2008..Lokasinya dekat Hotel Bella Vista..Ni masa dah nak check out dah..bergambar utk terakhir sebelum blah..hehe

Sape2 yang nak join tu masuklah blog mama tisya k...kat situ ada detail lagi..

2 comments.. read them below or add one

mama tisya mama tisya August 8, 2009 at 12:05 PM
ok dh view..good luck

anyway,happy 1st anniversary to u & your hubby
neezareef neezareef August 9, 2009 at 12:18 PM
good luck..mmg pasangan romantik