Peluang Dapatkan I-Phone !!

Kita cuba je....

Korang semua masuklah ke website exabytes..diorang ada wat contest sempena dgn Sambutan Kemerdekaan ke 52..

Macam mana nak join??

Kita tgk hadiahnya dulu ok..

Yang masyuknya grandprize 2 bijik iPhone tau...wow!!!!
Pastu ada pulak hadiah saguhati..
hardisk pon kalau dapat ok je..

Jadi macam mana nak join??

1. Masuk website
exabytes

2. Isilah form yang ada kat page tu
*** jangan lupa tau letak referrer's email cutegurlz0212@gmail.com macam kat gambar di atas..Kalo korang dapat, aku pun dapat hadiah sebagai referer ..so fair and square la..hehe***

3. Lepas submit form checkla emel yang korang register..dia ada bagi link untuk code HTML

4. Dekat emel tu tekan link..then copy code yang diorang bagi ke dalam Gadget HTML

5. Pastu korang tengok ada benda alah ni kat blog korang..maknanya dah settle dah..tunggu je la kalau ada rezeki dapatla..Kalau xdapat bukan rezeki la kan..

Selamat Mencuba

Ingat ye..Referrer tu..letakla emel aku..Hehe..

2 comments.. read them below or add one

Liana Liana August 18, 2009 at 1:37 PM
salam ziarah kembali... wa...bestnya...nak joint ler...best...best...
salmal's salmal's August 29, 2009 at 4:28 PM
fiza.. daku join jugak kontest ni n taruk u sbg refferer yer. thanks for da info.. salam kenal.