giveaway-kisses of love contest

Skang mcm2 musim...ada musim demam, musim wabak, musim hujan ( dah start hujan ke?..dan aku pulak terkena tempias musim contest di blog..hehe

So untuk contest ni ,tuan rumahnya adalah yatie
sila klik untuk ke blog beliau

Terms & Conditions :
This giveaway is only for the follower of blog Yatie Chomeyl -done

Link to blog Yatie Chomeyl in your entry and add my blog in your bloglist : http://yatiechomeyl.blogspot.com/ (no link back will be disqualified) - done

Upload the banner of this contest to your sidebar - done

Only ONE picture per entry -done

Leave the link to your entry here to inform me that you've join this contest -done


huhu..Gambar kiss yang ni je cantik...Dah gambar kawen boleh masuk, masuk gambar kawen je la..huhu..

banyak cerita di sebalik gambar ni..Kalau cerita panjang pulak..Dipendekkan cerita kitorang sangat...sangat..sangat tidak berpuas hati dengan service jurukamera dan BUtik Pengantin tersebut yg sgt kurang ajar dan tidak profesional..Nasib baik ko mekap aku cantik..Neutral je mekap dia..Tetapi yang lain fail...Geram betul..So gambar ni adalah antara hasil yang memang sangatla tak seberapa oleh diorang yang ntah ape2 tu..

Then untuk contest ni pon saja2 je masuk..huhu..Boleh meramaikan kawan kan????

3 comments.. read them below or add one

Intan Intan August 20, 2009 at 3:43 AM
Amboi marah betul puan fiza kita nie...he he he. Jgnlah mare-mare ye...cantek nya fiza di hari persandingan :) Sampai tak sabar2 ur hubby nak "kis kis" ye..ekeke.

Gud luck kay dear!
yatie chomeyl yatie chomeyl August 20, 2009 at 8:37 AM
salam kenal fiza..dah terjah, good luck.

nak copy gmbr untuk masukkan dlm list contestant tapi tak dapat copy. fiza hntr kat emel yatie leh gmbr ni? dasar_chomeyl@yahoo.com
MrS. F!zA MrS. F!zA August 21, 2009 at 11:38 AM
k.intan~ servis dia xbagus...pastu xnk ngaku salah dan salahkan customer plk..tu yg hangin..hikhik....xpela dah lepas kan...cuma kalo dkenang mmg sakit hati..ekekekeke..