Gift~On Our 1st Anniversary

Hari : Sabtu
Tarikh : 08.08.09

Pejam celik 1tahun sudah kami sebagai suami isteri.. hehe..rasa macam baru je nikah..ngeh..ngeh..bohong betol kan!huhu hepi 1st anniversary to naman n me.. :O

Moga rumahtangga yang kita bina kekal ke akhir hayat..

Hadiah dari naman untuk aku... hehe.. sama brand lagi ngan hadiah besday aku bagi dia.
Thanks B!!! Sayang kamu selalu!!

Dapat jugak aku pakai jam sama brand dengan naman.. :D


Hasil dari bodek salesgirl kedai tu... kotak kosong je..



{ 8 comments.. read them below or add one }

MRS. K MRS. K August 10, 2009 at 11:29 AM
yeah.. pakai jam baru ke ari ni?
tak perasan la shining² kat tangan..
Na Shari Na Shari August 10, 2009 at 11:47 AM
Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat :)
MrS. F!zA MrS. F!zA August 10, 2009 at 12:09 PM
Mrs.k~ xpakai pon..huhu..

Na Shari~tima kasih... :)
Ross... Ross... August 10, 2009 at 1:00 PM
wah dah setahun ruper nyer..kejap jer rasa..best kan dah berumahtangga..haa nnt bbe dah kuar lg best...anyway happy anniversary to Fiza n Cikgu naman...
MrS. F!zA MrS. F!zA August 10, 2009 at 1:41 PM
Ross~mmg rasa mcm baru..tup tup dah setahun..hehe..okey... makaceh yaa...
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A August 10, 2009 at 2:15 PM
happy 1st anniversary!
lawa la jam..k.eli xtau plak jam jenis mcm tu ada jgk utk pompuan >_<
tchersally tchersally August 10, 2009 at 2:18 PM
happy anniversary ya dik!! K.Sally dah wish kat blog naman semalam..hehe..

semoga saling berkasih sayang dan bertolak ansur..ssekali sekala ada ribut sepoi2 tu biasalah..mana mungkin smooth sailing all d time..kan..
MrS. F!zA MrS. F!zA August 10, 2009 at 3:37 PM
E.L.I.Z.A~ Adala k.eli.. dulu fiza pon igt utk laki je.. hehe.. mmg suke brand tu.. makaceh byk2 k.eli.. :)

tchersally~makaceh k.sally..btol2.. sesekali ade angin sepoi2 tu besh gak baru mematangkan kita.. hikhik..