Tag MARAH dari Mrs. K

M.A.R.A.H


1) Bila last kena marah?
ntah...xigt...dh lama kot.. sbb slalu aku yg marah2.. :o
2) Kena marah dengan siapa? Letakkan nama penuh beliau.
dah xigt la sapa last marah aku..
3) Apa tindakan anda bila kena marah?
dah kena marah.. tarik muka, mulut moncong, merajuk dan xkan bercakap..

4) Apakah perkataan pertama yang keluar selepas anda dimarahi?
xde nk ckp pe dh..terus buat xtahu je..dlm hati mcm2 kuar...ekekeke..
5) Antara bentes kaki dengan pijak kaki, mana pilihan anda jika dapati anda tidak bersalah?
kalo dlm tepon aku end call terus malas layan, kalo kt dpn2 aku hentak kaki je.. jahat x aku??
6) Rasanya, bila anda kena marah, anda akan lepaskan pada orang sekeliling kah? Atau siput tepi pasu? Atau pokok daun semalu?
haha...kalo kt umah yg jd mangsa barang2 dpn mata aku...kui2x.. .
7) Apakah ucapan anda kepada orang yang suka marah2?
be cool.. bersabar..jgn cpt marah.. (utk aku sebenarnya)sbb aku yg selalu marah2..
8) Senaraikan beberapa orang yang anda rasa boleh jawab tag ini.
xsuka la nk tag2 org... t org marah aku... kahkahkah..



2 comments.. read them below or add one

atty's atty's July 7, 2009 at 7:43 PM
Tak jadi nak marah sbb tak kena tag...heheheh
MrS. F!zA MrS. F!zA July 8, 2009 at 7:30 AM
atty's~kena krgkan marah... hehehe... t jd amarah yg pemarah... hoho