Surat Yg Menyedihkan

Ni punya N3, cita sedey utk aku... huhu.. minggu lepas naman dapat surat utk dipanggil menghadiri kursus induksi... ape daa... dh lama keje baru nk panggil induksi..lmbt tol diorg ni wat keje..batch naman kt skool lain suma dh gi lama dh.. nk wat cana kn kot JPS ni banyak batch kot.. muahahahaha...nape la diorg xpggl kursus masa aku xkawen lg..kn sng xdela aku nk sedey menatap surat naman tu...uwaaaaaaa..... aku punya induksi b4 kawen lg aku dh gi sebulan lg lama wei.. w/p xkawen lg naman tatap gelisah menunggu aku balik... skrg giliran aku plk utk menghitung hari dan menghitung segala benda yg ada spjg naman xda kt umah...aduila... rasa mcm nk p berbulan2...mcm nk oversea plk aihhh...kalo dh ada anak dpn mata mgkin boley control cikit kan perasaan.."anak kn penyeri hidup" ni aku keseorangan...xdala org yg nk siram pokok bunga, basuh baju, buatkan susu utk aku, p pasar tiap2 weekend... sejak aku pegnen mana aihh naman bg aku ikut p pasar, diala yg p sorg2 beli stok itu ini... spjg dia xda ni kena la aku order je kt mak aku..kui3x.. ni perintah naman..dan perintah mak aku jgk.. "xpela mak tlg belikan nanti dtg amik je...duk la umah diam2 xpyh p mana". ngeh...ngeh... masih ada masalah yg boley di settlekan.. cuma kerja sampingan lain yg naman selalu tlg aku wat terpaksa aku berdiri di atas kaki sendiri(berdikari) utk melakukan segala yg naman selalu wat kt umh.. uwaaaaaaaaa... sedeynya..w/p aku dh importkan sepupu mak aku iaitu mak sedara sepupu aku yg baru lepas SPM utk temankan aku, tp tatap xsama mcm naman aku... uwaaaaaaaaaaaaaaaa... ngades tol! t naman balik la bkn p lama mana pon!

surat yg wat kan aku sedey

perkara yg terkandung dalam surat itu

bukan jauh pon kan??? tp dh dikatakan kursus dh tentu la duk asing...


Oleh sbb pendaftaran di Shah Alam pd esok hari, aku tlh meng'offer' kan diri aku utk bercuti n hantar naman.. ye la habis tu xkan dia nk gi naik moto dgn bwk beg troli n bag pack ..






{ 7 comments.. read them below or add one }

neezareef neezareef July 15, 2009 at 11:16 AM
kursus induksi tu penting kang x sah jawatan...syg x pg
MrS. F!zA MrS. F!zA July 15, 2009 at 11:21 AM
k.yust~ aah jp je kan... tp bila kata 2minggu tu tatap rasa cm lama... uhuk..

neezareef~btol tu... dhla tahun dpn tahun ke 3 dh dia masuk keje... huhu.. lmbt tol
tchersally tchersally July 15, 2009 at 7:16 PM
Salam..
pejam celik..pejam celik..sedar2 2 minggu berlalu pantas..ermmm..kalau rindu tu,weekend turun le Ipoh, kursus induksi bukan pack sangat pun..
atty's atty's July 15, 2009 at 7:58 PM
takpe..fiza..nanti kalo takpi..takleh naik gaji lak
aiza aiza July 15, 2009 at 8:30 PM
Fiza ....sekejap je tu...Nak sedapkan hati. Sebenarnya dia pun rindu nak giler kat u juga.
Dont worry...
Nanti kita-kita orang temankan u ok.. sebut aje nak gi mana. U nak gi alamanda, the mines, warta, jj taman equine...ekkk no problem.
Kalau nak ajak gi Ipoh pun..boleh..
hmhmmmhmmmm
MrS. F!zA MrS. F!zA July 15, 2009 at 10:04 PM
ticersally~ tkut celik je xleh pejam cana nk rasa 2mggu tu jap... uhuk..help me..

atty's~terpaksa merelakan w/p hati xrela.. :O

Pn. aiza~ nak ajak p Ipoh tiap2 mggu boleyyyy dak???tolongggggla sy...ngeh...ngeh...