Tag Handphone

Tag ni dtgnya dari blog Ross is Ross Story
Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?
8 bulan...

Apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda. Dan terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut?

Aku suka pic ni sbb cam poyo je xpandang kamera...

Berapa jumlah ‘contacts’ yang terdapat di dalam handphone anda?
ada 361.. hehehe

Sila masuk ke ‘contacts’ dan pergi pada huruf ‘M’. Berapa kenalan anda yang namanya bermula dengan huruf 'M'?
ada 16 jerr

Berapa jenis handphone yang anda telah guna, selain handphone yang terkini?
*7 buah hp yg tlh aku guna termasuk la yg latest ni... 1st masa zaman baru nkbelajar pakai hp, aku guna 3310(nokia) baling kepala anjing pon leh bengong kn...ps2 hlg aku beli plk 3315(nokia) upgrade cikit la kn..dpt duit loan KPM aku tukar plk samsung ape ntah xigt, pastu rase cm bosan jap aku tkr lg samsung jenis lipat plk..bila aku rase cm aduhai lemahnye pakai hp lipat ni aku beli plk 6230i(nokia) masa ni rasa cm nk bergaya cikit...pastu bila dh calar balar aku beli N70(nokia)...hampir 2thn aku guna N70 ni...Sampai aku kawen bila 1st besday aku dh jd wife naman aku dihadiahkan hp N79(nokia)... hp tula aku guna selama 8bln sudah... hajat hati nk PDA tp naman ckp xpyhla t PDA cpt problem... aku pon pilihla N79.. Tp skrg mcm xtertahan jgk asik tgk mcm2 jenis PDA yg keluar.. (hajat hati nk suh naman tukar Hp dia boley aku guna Hp baru) hahahahaha...


Ni la N79 aku..pic masa mula beli

Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan? Nyatakan mengapa?
Aku dh pnh try suma rangkaian... dr TM Touch, Celcom, DIGI, dan smpai skrg Maxis ttp pujaan hatiku!!

Nada dering yang anda gunakan?
Macam2 ada... kalo utk family>stacy-gagap, semua>Lily Allen-Littlest Things dan utk My Love> dr. Blur-Tender(oh my baby)
Senarai top 5 yang anda selalu msg?
Cinta Hatiku
Sis Nadia
Sis Long
Norin
Puan Aiza (kalo nk half day or cuti)

Soalan terakhir. Nama orang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?
MyCayunk*Luv*Noti

Orang yang nak di tag?5 org ni sahaja :
Naman
Neezareef
atty's
K.Azmah
Teacher Sally




3 comments.. read them below or add one

tchersally tchersally July 24, 2009 at 11:36 AM
yaikksss!!..eh..bg salam la dulu kan..Salam Fiza..sihat2 je kan..huhu..kena tag eh..adoiyaiii..jap lagi K.Sally buat..
take care..
MrS. F!zA MrS. F!zA July 24, 2009 at 11:42 AM
tchersally~ wokehhhh... jwp jgn xjwp... Tq... :)
neezareef neezareef July 24, 2009 at 4:35 PM
baik fiza..nnti sy buat..lom penah wat tag ni lg