Dah Balik..

Jangan terkezut!!! bukan balik terus tp mengambil ruang n peluang utk blik ke rumah... home sweet home katanya... sapa yg dimaksudkan??? mr. naman in da house... muahahaha... ps kelas kul 5.30 ptg sabtu naman tlh mengambil keputusan secara logik slps bbrapa kajian tlh dijlnkn..mula2 asal msg aku je tnya:

naman : baloi x b balik??
aku : ntahla... kalo balik boley je amik kt mana2.. xkisah pon..
naman : cian plk nk kena kuar amik mlm sbb b msti smpai mlm..
aku : xpe xkisah pon... bkn selalu... terpaksa la bersusah...
naman : tp baloi x b balik jp sgt??
aku : kalo rasa nk balik, balik jela t nyesal plk duk sana tgk org balik...ade rasa nk balik x??
naman : rasa nak balik...
aku : kalo dh rasa nk balik, balik jela B... t "_" amik b ok....
naman : ok B balik...

lepas dr msg tu aku dgn rasa hepi yg teramat sgt, membasuh, memasak, mengemas dlm keadaan yg hepi gile...xtau nk gmbrkan cmna.. oh cintaku!!! xsgka dpt jgk jumpa dlm msa 2minggu berkursus.. ngeh...ngeh... Kul 7.20 cmtu aku dh gerak ke Subang USj utk amik naman d plaza tol.. bajet bila dia sampai sg. buloh aku pon nk gerak dr umah, baru nk tekan minyak dpt call dr naman dia dh ada kt plaza tol..apa lg!!!pecut la.. tp masih dlm speed yg btol la...hehe..naman balik tumpang roommate a.k.a housemate dia masa bujang dulu...kbtln sama2 dpt induksi..kwn dia balik pon sbb windu kt wife jgk...diorg lg la baru je kawen..huhu..dan masa yg singkat spjg naman kt umah dihabiskan dgn sebaiknya... kui3x.. ps maghrib smlm aku htr balik naman kt mana aku amik dia sabtu mlm tu..dan bila sampai umh je... ahhh... bosannya bila naman xda kt umah... :O






4 comments.. read them below or add one

yantie yantie July 20, 2009 at 10:13 AM
baru perasan sebaya kite rupenya..=) ingat cam kakak2 i je jap lagi lahir thn sama bulan 12 plak tu..seronok tgk rkn sebaya dah kawen n mom to be plak tu..jeles pun ade..hehe..
MrS. F!zA MrS. F!zA July 20, 2009 at 10:37 AM
yantie~ hehehe...kawen la cpat2... t leh jd mom jgk.. bln lahir pon sama ek... ekekekekeke.. kalo kawen jemput2 la...
neezareef neezareef July 20, 2009 at 2:28 PM
masa itu emas..kena spent time tu btl2..
MrS. F!zA MrS. F!zA July 20, 2009 at 2:59 PM
neezareef~ btol..btol..btol... masa dihabiskan dgn sebaiknya... xmembazir w/p seminit... hikhik..