Kenduri Kawen


Hari:Sabtu
Waktu:Lepas solat zohor
Lokasi:Presint 9 Putrajaya

Lepas solat zohor aku n naman terus siap2 n bertolak ke kenduri kawen kwn aku Suraiya yg berkawen dgn Faizul azeem(Ju) kwn kpd naman...sbnrnya aku boley knl Su ni pon sbb die girlpren kwn naman, Ju..tp dulu la skrg dh sah jd isteri...masa naman ajk aku gi Eye On M'sia dlu ngn Ju die bwk Su...So dr situ la kami knl....ni time aku baru nk bercintan cintun ngn naman la....hahaha...Kenduri kwn aku FRED kt Seremban xdptla nk gi...aku skrg xboley berjalan lama dlm 1ari..cpt sgt terasa mengah mcm xckup oksigen kdg2 tu...So, aku amik kptsn utk tdk pergi..tp hadiahnya ttp aku bg! bg time aku jumpe die nti...dh siap balut dh pon hadiahnye!! :)

Ni aku interprem kn pic poyo aku n naman masa nk gi kenduri.Aritu naman pakai seluar baru beli kt ESPRIT mggu lpas.suke giler tgk die pakai seluar tu.smart n cantik!mula die berkenan ps2 xsempat pk aku dh paksa die amik!ala...bkn selalu pon kn..haha.tgkla pic poyo die bergmbr dgn seluar baru..




Ni plk pic poyo aku dgn dress yg aku beli jumaat lps..bkn sllu aku posing poyo cm ni..jgn menyampah tgk aku.bg la chance kt pompuan peyot boyot ni posing... :p gmbr mkn tu time kt umh kenduri.dan hadiah tu utk pengantin.Pic pengantin xsempat snap.diorg aku tgk kelam kabut je bergambar, tgk2 dh lesap nek ats umh.mknnya kt bwh, so aku mls nk cari diorg dh, jd aku ltk pic kawen aku..ngeh...ngeh..

Dan lepas mkn aku n naman terus belah gi Jusco Equine...niat nk cari kasut scholl..tp xde jgk size aku dhla kt scholl Alamanda pon xde. hangin tol!!aku kalo dh berkenan 1 jenis tu je aku xkn cari yg len dh..tu yg ssh.tp tol yg aku berkenan tu mmg comfort giler n rase cm pijak tilam je...hehe..





3 comments.. read them below or add one

atty's atty's June 8, 2009 at 9:25 AM
penganten lama tu cantek..manis je..hehehhe
MrS. F!zA MrS. F!zA June 8, 2009 at 9:46 AM
hehe...penganti dh lama sgt...hehehe
eima eima June 16, 2010 at 3:59 PM
nanti ngandung lg sekali beli hush puppy plak ..
empuk ..besh ... mmg kalah scholl...caya la.. rega bleh tahan kalah scholl gak ...