Cari Hadiah!

Jumaat pagi aku dpt msg dr sorg kwn aku masa belaja dlu mtk add umh nk anta jemputan kawen...die kawen 4.7.9..ptg tu jgk kitorg plan gi Bangi utk carikan hadiah utk kwn aku yg anta msg tula...(pdhal dh plan awl lg nk p Bangi sbb nk beli dress pegnen yg aku dh berkenan dr mggu lpas lg)..hadiah utk kwn aku tu kami kurier jela sbb xdpt gi la...jauh bangat!!!masa aku kawen ritu die sgp dtg dr penang ke kulim bwk hadiah lg...hadiah tula aku guna smpai skrg...kih3x..dh kata hadiah yg kena kurier kenela belikan hadiah yg xmudah pecah n risiko utk rosak adlh sgt tipis!!!ngeh...ngeh... Kebetulan hadiah utk kwn aku FRED n Su yg kawen semalam dh ada, so xpyh la kuarkan duit yg bnyk kn dlm 1masa...haha...pdhl hadiah utk diorg tu adlh utk umah aku, tp bla dpkirkan balik bek bg hadiah kt org je kn dr duk simpan xtau nk gantung celah mana lg...kih3x..Masa sampai kedai je, niat nk cari hadiah kawen last terbeli gak hiasan utk umh sendiri...hampeh!! beria aku duk ckp kt naman "B, bln ni xnk beli ape sgtla nk simpan duit utk beli brg si kecil nanti bln 8, n mcm2 lg..bla...bla.." haha..bkn pe, sbb aku n naman xnk korek duit simpanan msg2 tp nk simpan khas utk beli brg si kecil..ckp je kan xde surat hitam putih pon ape salahnya aku lggar je ape aku ckpkan!! hahaha..meh aku nk tyg cikit ape hasil aku kuar petang tu...


Malam tu kami mkn nasi ayam bungkus dr Taman Warisan..dh ketagih dgn nasi ayam ni.Kalo p Taman Warisan wajib mkn nasi ayam kpg ni.Tp bungkus lg byk nasi dia boley mkn 2org kalo xhabis..kalo mkn sana nasi adlh sgt sikit.Tgkla naman bwk beras tu.dh lama beli tp duk lam bonet kete..haha

2 frame bunga bercermin tu dh berbulan2 beli kt Nilai tp xgantung, jd 1 dari nya aku hadiahkan saja pd kwn aku Fred.Frame bunga english tu plk aku beli utk kurierkan ke kwn aku yg kawen 4.7.9..dh kene pos lbh sng hadiah yg ssh rosak kn.3biji mug tu naman yg bg idea beli utk hiasan umh aku..haha..rembat jela.Pasu tu saja aku interprem..beli utk tanam pokok kari yg dh subur kt umh aku.:)Dan dress ijo tu aku punye..cute girl lg kt tag baju tu..

Dan yg ni aku yg rembat sbb xthn tgk cute sgt!!tmbh plk kaler pink!dan fridge magnet kaler merah tu adlh sgt berbaloi sbb murah n besar gedabak bla ltk kt peti ais.. :)

4 comments.. read them below or add one

Ogy Ogy June 8, 2009 at 9:23 AM
lawanyaa..kereta sorong mini tu...tapi tak muat nk letak baby nnti ya..ehehe
Ogy Ogy June 8, 2009 at 9:25 AM
opss lupa..akak pun kemaruk makan nasi ayam kampung warisan...hehe sedapp
MrS. F!zA MrS. F!zA June 8, 2009 at 9:53 AM
hehe...aah mmg xmuat...muat penumbuk kita je k.gee...hehe..
MrS. F!zA MrS. F!zA June 8, 2009 at 9:55 AM
aah mmg kemaruk giler nasi ayam kpg tu kn...sedap la...kitorg suke sup die!!mmg tip top!!aritu naman nmpk org tu mkn nasi aym kt kedai die pstu sup xhabis siap suh bungkus lg sup die...hehehe