Moving Out!!!!

Hari : Sabtu
Waktu : Pagi-Petang
Lokasi : Dari Presint 9 ke Presint 14

Erm, aktiviti aku semalam adlh melawat n menolong family aku kemas rumah setelah berpindah pd waktu pgi nya..tp xdptla join pgi coz naman ade LADAP kt skool die..So, sblh ptg baru bertolak p..Sampai je aku tgk kebanyakkan brg dh siap kemas, tp dr luar umh aku nmpk akak n mak aku duk usung almari...hikhik.. cian btl.. aku xtlg pon yola giler ape perut cmni xkn aku nk angkat brg kn.. Sampai je aku terus men ngn ank buah aku...naman je yg tlg itu, ini...hahahaha... bersepah2 umh pening aku tgk, ntah bla dpt kemas sepenuhnya..seminggu pon xcukup aku rase...sbb mak aku byk sgt brg kesayangan die...syg nk buang la katakan... hehehe...xpela mak..Masa diorg duk sibuk kemas2 aku snap la gmbr diorg tanpa disedari..lau sedar sti kta aku ni giler ape duk ambil gmbr time rumah sepah...hehehe..ni die gmbr tu...



Tu la c bdk kecik yg aku men...sume ckp cm muka aku time kecik2...tp mmg btl pon.. :)



Lepas maghrib je terus konvoi gi cari makan kt Bangi.. dekat je dr umh mak aku..kt pintu masuk Putrajaya dr jln belakang nk ke Bangi...




Menu plg special kt Brothers Corner, mee bandung Muar... mmg sodap!!

3 comments.. read them below or add one

MommyBard MommyBard May 26, 2009 at 11:51 AM
yummy... sedapnyer nampak mee bandung tu.. selalu beli tak nampak sedap macam tu pun.. mmg sedap ker fiza? leh bgtau tak kedai tu kat mana? sebab mommybard tak tau ler area bangi ni... HUhuhu... tak sabar nak habis pantang. nak makan macam2
n@m@n n@m@n May 26, 2009 at 3:20 PM
dkt area pusat latihan maybnk .sungai merab..dkt dgn pintu masuk putrajaya dari bangi
MrS. F!zA MrS. F!zA May 26, 2009 at 3:41 PM
jln blkg putrajaya nk ke bangi mommybard sng jer...